Bilebändi Veera & the Boys virittää juhlien tunnelman kattoon. Olemme levittäneet livemusiikin ilosanomaa häissä, pikkujouluissa ja juhlissa jo yli 12 vuoden ajan. Teemme tätä ennenkaikkea rakkaudesta musiikkiin. Ja se myös näkyy ja kuuluu keikoilla.

Olemmekin tulleet tunnetuksi vuosien saatossa raikkaana, luotettavana ja asiakaslähtöisenä bändinä, joka kuulostaa oikeasti hyvältä. 

Bändin kotipaikkakunta on Helsinki ja keikkailemme laajasti koko Etelä-Suomen alueella tarjoten hittibiiseistä ja viimeistellystä soundista koostuvan upean kokonaisuuden juhliisi. Tuomme ääni- ja valokaluston aina mukanamme paikalle. Oli etsinnässä sitten hääbändi, bilebändi pikkujouluihin tai livebändi kesäjuhliin, voit kääntyä meidän puoleemme.

Veera

Laulu

Pakolliset mediaseksikkyyspisteet bändille keräävän laulajamme merkityksellisyys ei rajoitu pelkästään hurmaavaan ulkonäköön, vaan tämä Suomen Alicia Keys tuo täyteläisellä ja vahvalla lauluäänellään biiseihin myös aivan uutta syvyyttä. Vaikka toisin saattaisi luullakin, hän ei ole itse päättänyt bändin nimeä.

Sami

Kitara, laulu

Kitaroinnin keisari, soittotekniikan sulttaani ja tilutuksen tsaari ovat vasta suuntaa-antavia nimityksiä käärmeenlumoojamaiselle laulavalle tähtikitaristillemme, jonka jumalainen kitarointi hypnotisoi täydellisesti yleisön kuunteluvaltaansa. Avonaisesta paidankauluksesta paljastuvan kaulakorun kimallus viimeistelee ”Sammy Jonesin” suorituksen.

Henri

Basso, syna, taustalaulu

Parhaimmillaan erittäin parrakas basistimme on todellinen multi-instrumentalisti, soolokitaristin veroinen bassoparoni, jonka pomminvarma nelikielityöskentely toimii tahdistimena yleisön sydämille. Kasaridiscon kutsuessa Henri kaivaa syntetisaattorista esiin soundit, jotka todella menevät jalan alle.

Oskari

Kitara

Rautalankasoolojen kruunaamaton kuningas, joka poimii kirurgimaisella tarkkuudella  kappaleiden pienimmätkin nyanssit ja tuo ne soitollaan yleisön korvien nautittavaksi. Kun on aika vaihtaa raskaampi vaihde silmään, Oku taikoo kitaraan vielä seitsemännenkin kielen ja sitten se on menoa! 

Niklas

Rummut

Kompit järkähtämättömiä kuin peruskallio ja fillit kuin miljoonan heimorummun yhtäaikaista hallitun vallatonta riemujuhlaa, rumpalimme on paikkansa bändissä totisesti ansainnut. Niken tyylitajuinen komppaus tekee rockista Rockia ja balladeista Balladeja.

Häät tai juhlat tulossa, mutta bändi puuttuu?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Keikkailemme Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa. (Helsinki, Espoo, Vantaa + lähikunnat aina Turku-Tampere-Kotka-akselille saakka.)

Jos mitä tahansa kysymyksiä herää tai haluat tarjouksen, ole yhteydessä!

Ota yhteyttä